A péntek esti magyar-román nagyon fontos meccs lesz, sok múlik rajta. A játékosok mindent megtesznek a sikerért, ne rontsuk el UEFA büntetésekkel az esélyeinket. Ez bizony a lelátókon dől el.

(kép: www.csakfoci.hu)

A Magyar Válogatott szurkolóinak többsége sem a korábbi bukaresti meccsen sem máskor nem viselkedett sportszerűtlenül, de elég egy néhány rendbontó, hogy a nemzetközi sportbíróság ismét megbüntessen minket, amely a későbbi szereplésünkre nézve komoly kihatással lehet, hiszen elképzelhető a pontlevonás és a zárt kapus meccs is.

Arra kérünk minden a meccset látogató, a csapatot és az országot szerető szurkolót, hogy tartózkodjanak az olyan megnyilvánulástól, amely az UEFA előírásaiba ütközhet és erre figyelmeztesse a társait is!

Az UEFA ide vonatkozó irányelveit ezen a linken itt lehet elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fare.blog.hu/api/trackback/id/tr177758636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2015.09.17. 15:59:25

Most biztosan büszkék vagytok magatokra. Szóljatok már a román haverjaitoknak, hogy a tavalyi bukaresti román-magyaron illett volna jobban odafigyelniük, amikor az egész stadion folyamatosan bozgorozott.

Határbíró 2015.09.17. 20:42:21

rasszista, magyargyűlölő spiclik vagytok
amikor a magyarokat gyalázzák, akkor kussoltok, de örömmel rohantok feljelentést tenni, ha azzal árthattok a magyaroknak. Persze a feljelentést szigorúan névtelenül toljátok, igazi gerinces módon. Gondolom családi hagyomány ez nálatok, az ilyenek dobálták fel a zsidókat a náciknak, a hozzátok hasonlók juttattak embereket az Andrássy út 60-ba, meg a gulágra.

Veridicus76 2015.09.18. 10:32:02

Szar hazaáruló spiclik vagytok. Remélem számon lesztek kérve.

Proud Mary 2015.09.18. 11:42:53

remélem számon lesztek kérve és majd toleránsan fogadjátok az érveket
süti beállítások módosítása